Gurmánské variace chřestu, jahod a květin v Restaurantu Gourmet

Chřest, jedlé květiny a jahody figurují na menu Restaurantu Gourmet v Praze 9 – Vysočanech pro gastronomicky inspirativní období prvních teplých dní přelomu května a června.

Šéfkuchař vysočanského Clarion Congress Hotelu Prague Miroslav Soukup připravil pro své hosty speciální menu na oslavu chřestu a jahod, ozvláštněné rafinovanou chutí jedlých květin.

Na svěžím červnovém menu nebude chybět například chřestové kapučíno s parmezánem, chřestový salát s ředkvičkami a bylinkovou zálivkou s křepelčím vejcem a jedlými květy, telecí medailonky se smržovou omáčkou nebo domácí vaječné nočky s chřestem, rukolou, minirajčátky a smrži. Jako sladkou tečku mohou hosté ochutnat jahody s dvanáctiletým aceto-balsamicem a bazalkovým sorbetem či sladké tvarohové souffle s chřestem a revení.

Speciální nabídka je inspirována gastronomickým kalendářem a posledními kulinářskými trendy. V sestavování menu využil šéfkuchař stoprocentně čerstvé sezónní suroviny z místní produkce. „Produkty, které jsou v dané době a místě k dispozici, jsou nesrovnatelně lepší než ty, které cestují dlouhou dobu z druhého konce světa. Proto při vaření pro své hosty nejen v době jahodového a chřestového festivalu co nejvíce používám místní suroviny,“ popisuje jeden z největších gastronomických trendů současnosti Miroslav Soukup.

Fine dining Restaurant Gourmet nabízí atraktivní, útulné prostředí hotelové restaurace, která svým designem, jemnými tóny barev a vzdušností vytváří neobyčejné zátiší pro skvěle strávený večer. Nápadité a chutné pokrmy si lze v Restaurantu Gourmet dopřát i během oběda, kdy je pro návštěvníky připraveno speciální polední menu za velmi příznivé ceny. Kulinářský zážitek z celosvětové moderní gastronomie dokresluje nabídka kvalitních vín z proslulých vinic světové produkce.

Gurmánské variace chřestu, jahod a květin v Restaurantu GourmetGurmánské variace chřestu, jahod a květin v Restaurantu GourmetGurmánské variace chřestu, jahod a květin v Restaurantu GourmetGurmánské variace chřestu, jahod a květin v Restaurantu GourmetGurmánské variace chřestu, jahod a květin v Restaurantu Gourmet

Poptávky po zajištění firemních akcí

Zadejte si poptávku po realizaci vaší firemní akce, zajištění programu nebo dílčích službách - poptávka bude zaslána našim partnerským zařízením a firmám. Od těch, kteří shledají vaši poptávku jako zajímavou (termín, požadavky, atp.) poté obdržíte nabídku. Vše je službou pro Váš lepší výběr, zcela nezávaznou, kterou poskytujeme zdarma.

Chci zadat poptávku

Další články

Rok Karla IV. v Karlových Varech Rok Karla IV. v Karlových Varech
29.4.2016 | Český král a Německo-římský císař Karel IV. založil Karlovy Vary a byl současně i jejich prvním a hned nejslavnějším...
NEVIDITELNÝ TEAMBUILDING NEVIDITELNÝ TEAMBUILDING
21.4.2016 | Neviditelná výstava oslavila v České republice začátkem dubna své páté narozeniny. Poprvé se návštěvníci mohli projít...
Jarní Trend Event láká na baviče světového formátu Jarní Trend Event láká na baviče světového formátu
16.4.2016 | Přípravy jsou v plném proudu a proto vám přinášíme několik aktuálních informací a novinek. Těšíme se na setkání s...
Zveme vás na odbornou konferenci MODERNÍ TRENDY V HR Zveme vás na odbornou konferenci MODERNÍ TRENDY V HR
15.4.2016 | Chcete pro svou firmu správné lidské zdroje, ve správném množství, na správném místě, které akceptují cíle firmy a aktivně...
Jak vyjít se svým šéfem Jak vyjít se svým šéfem
14.4.2016 | Tento týden vyšla kniha – Jak vyjít se svým šéfem od Vojtěcha Bednáře. Autor vám vám v této knize ukáže, jak vycházet...
Autodrom Most, to nejsou jen rychlá auta a závodní okruhy! Autodrom Most, to nejsou jen rychlá auta a závodní okruhy!
12.4.2016 | Ústecký kraj nenabízí jen přírodní a historické zajímavosti, ale i adrenalin. Firemní akci, klientský den nebo neobvyklý...
Seminář Prague Convention Bureau představil digitální trendy v MICE Seminář Prague Convention Bureau představil digitální trendy v MICE
17.3.2016 | Prague Convention Bureau uspořádalo již pátý mezinárodní vzdělávací seminář, tentokrát na téma „Směřujte na vrchol...
21. TREND EVENT se uskuteční 27. dubna v hotelu International 21. TREND EVENT se uskuteční 27. dubna v hotelu International
23.2.2016 | Již tradiční akce Trend Event se přehoupla do třetí dekády své existence. Toto B2B setkání odborníků na pořádání nejrůznějších,...

Vybíráme z fotografií

Půjčte si velkoplošné fotografieObjevte vzkvétající destinaci pro kongresovou a incentivní turistiku – SlovenskoYAMATO – The Drummers of Japan poprvé v ČREVENT TRIP v LiberciGOLF SHOW 20097. skotské hry Sychrov - největší skotský festival ve střední a východní Evropě
Event PromotionEVENTEXPOVysočina Convention BureauTrendEventTasteEvent