Vyšlo květnové číslo Event & Promotion

Začátkem června vyšlo již páté, modré číslo časopisu Event & Promotion, jediného českého odborného měsíčníku o event marketingu a sales promotion. Hlavním tématem květnového čísla je event promotion a přímá komunikace, vztah a provázanost obou disciplín, jak se vzájemně doplňují a v čem se mohou obohatit.

Časopis vás v několika materiálech a rozhovorech uvádí do vztahu mezi event marketingem a přímou komunikací, označuje komunikaci jako jeden z hlavních a nejdůležitějších předpokladů úspěšného eventu, hledá jejich propojenost a definuje možné druhy komunikace (externí a interní). Květnové číslo je věnováno komunikaci externí, tedy komunikaci vně firmy, kam patří věrnostní programy, spotřebitelské kluby a nejrůznější akce pro udržení si stávajících zákazníků. Dále vám přinášíme v rámci hlavního tématu rozhovor o věrnostním programu Na doma společnosti Unilever, jež v rámci programu uspořádala velký event na Šiklově mlýně. Dále se věnujeme problematice udržení si zákazníka z pohledu bank či mobilních operátorů. Jak si přečtete, všichni se snaží o totéž, možnost využívání prostředků komunikace je však nepřeberná. Základ je opět stejný: Dobrý nápad, zajímavá kreativa a především cílená a dobře zvolená komunikace. V rozsáhlé anketě jsme vyzpovídali hned několik firem, které se zákaznickou věrností pracují a snaží se své klienty neustále překvapovat zajímavými nabídkami. V portrétu představíme ředitelku soukromé agentury Aura-Pont, Danielu Harasovou a její profesní kariéru, která je rovněž spojena s eventy a velkolepými hudebními akcemi. Kvalitní pokrmy a nápoje jsou i dnes samozřejmě základem cateringu, ale nadstavbou, která je pro klienta neméně důležitá, je kompletní servis zahrnující výběr lokace, vytvoření námětu celého eventu, až po zajištění vhodného menu nebo vytištění pozvánek. O stále narůstajících potřebách klientů a současné podobě cateringu jsme vedli rozhovor s panem Sanjivem Surim, prezidentem a zakladatelem společnosti Zátiší Group, která kromě tří luxusních pražských restaurací vlastní i společnost Zátiší Catering patřící ke špičce ve svém oboru. Rubrika Catering nás zavede na mezinárodní setkání společnosti Škoda a další díl seriálu Jana Cézara představí Belle epoque, dobu viktoriánskou, jako inspiraci pro eventy. Předplatné měsíčníku Event & Promotion je možné objednat se slevou na internetových stránkách.

kv

Vyšlo květnové číslo Event & PromotionVyšlo květnové číslo Event & Promotion

Poptávky po zajištění firemních akcí

Zadejte si poptávku po realizaci vaší firemní akce, zajištění programu nebo dílčích službách - poptávka bude zaslána našim partnerským zařízením a firmám. Od těch, kteří shledají vaši poptávku jako zajímavou (termín, požadavky, atp.) poté obdržíte nabídku. Vše je službou pro Váš lepší výběr, zcela nezávaznou, kterou poskytujeme zdarma.

Chci zadat poptávku

Další články

Rok Karla IV. v Karlových Varech Rok Karla IV. v Karlových Varech
29.4.2016 | Český král a Německo-římský císař Karel IV. založil Karlovy Vary a byl současně i jejich prvním a hned nejslavnějším...
NEVIDITELNÝ TEAMBUILDING NEVIDITELNÝ TEAMBUILDING
21.4.2016 | Neviditelná výstava oslavila v České republice začátkem dubna své páté narozeniny. Poprvé se návštěvníci mohli projít...
Jarní Trend Event láká na baviče světového formátu Jarní Trend Event láká na baviče světového formátu
16.4.2016 | Přípravy jsou v plném proudu a proto vám přinášíme několik aktuálních informací a novinek. Těšíme se na setkání s...
Zveme vás na odbornou konferenci MODERNÍ TRENDY V HR Zveme vás na odbornou konferenci MODERNÍ TRENDY V HR
15.4.2016 | Chcete pro svou firmu správné lidské zdroje, ve správném množství, na správném místě, které akceptují cíle firmy a aktivně...
Jak vyjít se svým šéfem Jak vyjít se svým šéfem
14.4.2016 | Tento týden vyšla kniha – Jak vyjít se svým šéfem od Vojtěcha Bednáře. Autor vám vám v této knize ukáže, jak vycházet...
Autodrom Most, to nejsou jen rychlá auta a závodní okruhy! Autodrom Most, to nejsou jen rychlá auta a závodní okruhy!
12.4.2016 | Ústecký kraj nenabízí jen přírodní a historické zajímavosti, ale i adrenalin. Firemní akci, klientský den nebo neobvyklý...
Seminář Prague Convention Bureau představil digitální trendy v MICE Seminář Prague Convention Bureau představil digitální trendy v MICE
17.3.2016 | Prague Convention Bureau uspořádalo již pátý mezinárodní vzdělávací seminář, tentokrát na téma „Směřujte na vrchol...
21. TREND EVENT se uskuteční 27. dubna v hotelu International 21. TREND EVENT se uskuteční 27. dubna v hotelu International
23.2.2016 | Již tradiční akce Trend Event se přehoupla do třetí dekády své existence. Toto B2B setkání odborníků na pořádání nejrůznějších,...
Event PromotionEVENTEXPOVysočina Convention BureauTrendEventTasteEvent