středa 7. března 2018

Holiday Inn v Brně slaví 25 let

Informujeme

Již dvacet pět let úspěšného fungování na trhu oslaví v březnu hotel Holiday Inn Brno, který neodmyslitelně patří k naprosté špičce mezi ubytovacími kapacitami jihomoravské metropole.

Čtyřhvězdičkový hotel Superior leží nedaleko od centra města Brna s výbornou dopravní dostupností od dálnice D1 i od MHD, nabízí služby vysokého standardu v těsné blízkosti brněnského výstaviště.

Svým hostům hotel nabízí ubytování nejen ve standardních pokojích, ale i v luxusnějším vybavení až po apartmá. Všechny pokoje jsou vybaveny 40ti palcovými televizemi s multimediálním interaktivním IPTV systémem. Hosté se tak mohou připojit na své oblíbené sociální sítě, mohou si pustit svou nejmilejší hudbu nebo shlédnout preferované pořady. To vše ve vysoké kvalitě díky rychlému a stabilnímu internetovému připojení.

Hotel Holiday Inn Brno je ideálním místem pro pořádání akcí všech typů. Konferenční prostory lze využít pro akce v rozsahu malých seminářů až po velké mezinárodní kongresy, pro které zajišťuje široké spektrum služeb od ubytování a stravování pres kongresovou techniku a zprostředkování tlumočnických služeb až po uspokojení specifických požadavků pořadatelů akcí.

Samozřejmostí je kvalitní a poctivá gastronomie vycházející z moravské pohostinnosti a tradiční regionální kuchyně.

Holiday Inn Brno má ve znaku zelenou barvu, a i proto se vydal „green" cestou. Od jara poskytuje svým hostům ve spolupráci s firmou Velonet zapůjčení jízdních kol. Běžci z řad zaměstnanců pak připravili zájemcům několik běžeckých tras. Přímo před hotelem byla vytvořena Chillout Zona pro ranní rozcvičku či Jógu. Elektromobily jsou samozřejmě vítány.

V následujících letech hotel chystá pro své hosty další překvapení a inovace. Hlavním cílem bude neustále se držet na špici brněnského potažmo moravského hotelnictví jako doposud.

www.hibrno.cz