pondělí 13. listopadu 2017

S-centrum je ideální místo pro firemní akce i teambuilding

Informujeme

V klidné části Benešova u Prahy najdete hotel přímo stvořený pro firemní akce, vánoční večírky i sportovní teambuildingy.

Pro školení a semináře slouží až pět konferenčních místností vybavených technikou. V restauraci s kapacitou až 150 osob Vám zajistí celodenní stravování i firemní večírky, které pak můžete zpestřit hrou bowlingu až na 6 drahách značky Brunswick.

Chloubou S-centra jsou sportoviště s moderními povrchy. V areálu si bůžete zahrát tenis, badminton, volejbal, beachvolejbal a dokonce i fotbal. Najdete zde sály na aerobik, spinning a posilovnu s kardiozónou. A nejen po sportu je dobré relaxovat. K odpočinku lze využít vířivku, finskou saunu a páru. Kromě sportovních a regeneračních masáží si můžete dopřát i čokoládové, medové detoxikační, aroma nebo masáže lávovými kameny.

Zašlete si nezávaznou poptávku a využijte tak slevy až 40% z pronájmů místností v lednu a únoru či v pondělí a úterý. Individuální a přátelský přístup je samozřejmostí.

Užijte si pohodovou atmosféru i během Vašich firemních akcí. V S-centru máte vše pod jednou střechou. Více informací najdete na www.scentrum.eu.