úterý 11. září 2018

Nezmeškejte podzimní veletrh FOR INTERIOR!

Pozvánky

Největší podzimní veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků v rámci jubilejního 10. ročníku přivítá několik stovek domácích i zahraničních vystavovatelů. FOR INTERIOR, který v Praze proběhne v termínu 4.–7. 10. 2018 v PVA EXPO Praha, Letňany.

Kromě interiérů, nábytku a bytových doplňků, potřebných k zařízení bydlení, se letos v rámci veletrhu objeví tři nové zajímavé koncepty. Bude se jednat o ZÓNU KVALITNÍHO SPÁNKU, která uceleným způsobem představí výrobce a zástupce domácích i světových značek postelí, matrací, ale také se zaměří na osvětu zdravého a kvalitního spánku. Jak starý nábytek dostává druhou šanci, zjistíte v sekci věnované VINTAGE STYLU. A o rozruch se jistě postará Hala 6, která bude celá patřit celoevropsky oceňovanému umělci Joe Muczka jr., který v rámci MUCZKA HALL ukáže, jak lze dnes propojit umění s nejrůznějšími produkty a službami. Těšit se tak můžete nejen na jeho obrazy, ale i originální interiérové doplňky a produkty s jeho designem.

Po celou dobu konání veletrhu budou v rámci doprovodného programu probíhat další kreativní workshopy, přednášky a atraktivní soutěže, jako např. soutěž s TV bydlení o kuchyň v hodnotě 100021 Kč včetně DPH.

Charakteristika:

Veletrh FOR INTERIOR je největším podzimním veletrhem nábytku v ČR.

Kde: PVA EXPO PRAHA, Letňany

Kdy: 4.–7. 10. 2018

Odkaz: www.forinterior.cz