středa 27. září 2017

Vánoční večírek s GROOVE ARMY!

Inspirujte se

Buďte součástí obrovského firemního orchestru a dejte dohromady Barevnou Symfonii!

Bubeník a lektor Tokhi se spolu se svým projektem Groove Army pohybuje na scéně už pěknou řádku let. Čím dál populárnější se ale stává koncept, kdy během show udělají muzikanta z vás všech. Zažijte tuto unikátní show, buďte součástí kapely.

Groove Army má momentálně v nabídce mnoho podob interaktivní show, kdy do Vaší firmy přiveze až 1000 bubnů, případně barevných trubiček – a rozehraje úplně všechny. Každá trubička má jiný tón, a jen spoluprací všech „muzikantů“ v sále se z lidí stane funkční hudební orchestr. A klidně už za 20 minut!

Samotná parta profesionálních bubeníků a nejvytíženější bubenický projekt u nás celou show zahájí, a Tokhi zábavnou moderací vysvětlí, co je potřeba. K dospozici jsou workshopy jak na naše koncertní bubny, tak bubny pro všechny lidi v sále, případně jen rychloakce ve formě právě trubiček. Nástroje můžeme i obrandovat logem Vaší společnosti a nechat všem jako dárečky, vychází na necelých 100,- na osobu.

Bubenická show samotná můžem mít několik podob. Velmi oblíbená je varianta VIP, Royal Squad v uniformách – a nebo třeba industrial, kdy muzikanti v montérkách hrají na vybavení, které v místě akce najdou. Případně na věci, které vyrábí sama Vaše společnost.

Energie a vibrace bubnů může přejít v klid a uklidňující tóny tibetských mís.

Novinkou v naší nabídce pro letošní rok je i Sound Healing, který oceníte asi hlavně naopak po vánočním večírku. Jedná se o hlubokou relaxaci a zvukovou „koupel“ za pomocí tibetských mís a obrovského gongu pěti elementů Wu Xing. Sezení probíhají v menšísch skupinkách, max 10 lidí a možností je i workshop, kdy si ve dvojicích projdete osobní terapií základního levelu 1. To se mísy přikládají na různé části těla a opět pod Tokhiho vedením si vyzkoušíte mnohaletou praxi dálného východu. Tokhi je certifikovaným žákem indického mistra Manana Sharmy, jehož rodina tibetské mísy vyrábí po generace.

Podzimní a prosincové termíny se neúprosně blíží, a rozhodně je potřeba jednat včas. Proto prosíme pište, ať se stihne vyladit přesná podoba show přímo pro Vás.

Budeme se těšit!

www.tokhi.cz