středa 24. května 2017

Chcete být vítězové? Zvěčněte logo vaší firmy na „zlaté“ lahvi!

Informujeme

Oslovte klienty pomocí reklamní vody s vlastní etiketou - logem firmy. Design hranaté lahve na první pohled zaujme každého. Výroba je možná v různých barevných provedeních. S klasickým širokým hrdlem nebo praktickým uzávěrem SportTop - s pítkem.

Reklamní vody jsou jedním z unikátních marketingových předmětů, prostřednictvím kterých lze externě a interně komunikovat. Lahev je vyrobena z pevného plastu, pokud se o ni bude vlastník dobře starat je možné ji využívat cca čtrnáct dní a bude stále držet svůj unikátní tvar. Voda v lahvích je nesycená a stáčena na Vysočině z přehrady Želivky a prameniště kolem Humpolce.

Vzhled lahve je možné vybrat z několika kombinací. Základní kritéria pro výrobu jsou výběr velikosti a barvy lahve, na které bude umístěna etiketa vaší společnosti.

Dostupné barvy:
Zlatá
Stříbrná
Modrá
Čirá
Zelená (novinka)

Dostupné velikosti:
0,33 l
0,5 l
0,75 l

Dalším kritériem pro výrobu lahve je výběr uzávěrů ze dvou variant. Klasický natur uzávěr se širokým hrdlem nebo uzávěr SportTop s pítkem vhodný například pro outdoorové eventy.

ISOLINE

ISOline je přední výrobce vysoce kvalitních a zdravých doplňků stravy. Společnost byla založena v roce 1998. Výrobky naší společnosti jsou určeny pro aktivní lidi, kteří se věnují jak profesionálnímu, tak i amatérskému sportu.
Přirozené nutriční doplňování je klíčovým faktorem pro každého, kdo chce podávat výkon s jistotou a důsledně. Naše nápoje poskytují nejen podporu pro vaše tělo, díky využití těch nejlepších surovin, za účelem podpory budování svalů, ale také pomáhají regenerovat tělo a mysl.
ISOline produkty jsou na základě rozsáhlého výzkumu a výroby v moderním zařízení vyráběny z kvalitních surovin, neobsahují azo-barviva a nejsou do nich přidávány žádné konzervanty.
V současné době se poptávka po kvalitních potravinových doplňcích neustále rozrůstá. Sportovně založení lidé požadují užší sladění kvality, rozumné ceny a spokojenosti zákazníků. To je přesně to, co je ISOline.

KONTAKT
Jana Horáková
Mobil: 420 724 080 829
E-mail : reklamnivody@isoline.cz
www.isoline.eu