úterý 1. srpna 2017

Jak se nenudit na teambuildingu

Informujeme

Už se Vám někdy stalo, že jste se nudili na firemní akci? Doufali jste, že poznáte své kolegy lépe než ve světle všedních starostí a místo toho se tvoří ty samé skupinky lidí, kteří mají plné ruce jídla a pití? Zleva i zprava slyšíte pouze o práci, klientech a smlouvách?

Každý správný podnikatel se zajímá o to, aby prostředky, které vynaloží na rozvoj firmy a zaměstnanců, nepřišly nazmar. Je tedy velice důležité si stanovit, co má akce splňovat. Chcete se pouze bavit? Jaká bude výsledná hodnota pro Váš podnik? Chcete na akci zaměstnance pouze vzdělávat? Jak na to budou reagovat? Nezapomenou vše hned poté, po návratu do pohodlí svých domovů?

Teambuildingové akce, které nabízíme my, se od konkurence liší především tím, že hledáme ideální rovnováhu zábavy a sebevzdělání přímo pro Váš team. Nikoho nebaví přijít na „teambuilding“ a cítit se jako na cvičišti. Proto nikoho nic přímo neučíme, do ničeho nenutíme, ale formou hry prezentujeme problém, na kterém musí všichni zapracovat jako team. Aktivity probíhají zážitkovou formou. Na začátku boříme ostych a pomyslné hranice mezi lidmi. Poté přichází hlavní náplň, kterou si můžete vybrat na našich webových stránkách: www.catalystteambuilding.cz. Na závěr si vše zhodnotíme a řekneme si, co nám akce vzala a co nám přinesla. Pokud již víte, co chcete, napište nám, pokud nevíte, zavolejte. Budujeme silné teamy!