pondělí 21. května 2018

Karlovarsko – tradiční MICE destinace

Informujeme

Karlovy Vary nejsou jen lázeňským městem. Jsou také významným společenským centrem, ideálním pro setkání lidí ze všech koutů světa.

V Karlových Varech probíhá od jara do zimy celá řada akcí MICE typu: konference, kongresy, eventové akce a další setkání.

Karlovy Vary - nabízí pořadatelům i účastníkům různých akcí vše na co si jen mohou vzpomenout: bohatá ubytovací kapacita, velké množství společenských sálů a dalších konferenčních prostor s kapacitou pro středně velké MICE akce, zajímavé možnosti pro doprovodný program, dobře jazykově vybavený personál hotelů, restaurací, obchodů..., dlouholeté zkušenosti s pořádáním malých i velkých akcí, mnoho možností pro kulturní i sportovní vyžití, lázeňské a wellness služby té nejvyšší úrovně.

Region se pyšní 35 různými konferenčními lokalitami s kapacitou od 20–7500 účastníků. Populární destinací pro MICE akce středního typu je například i největší lázeňský komplex v Čechách, kterým jsou Léčebné Lázně Mariánské Lázně. Ty poskytují ubytování v 8 hotelech ve tří- až pětihvězdičkové kategorii s celkovým počtem 1640 lůžek. Jeho součástí je konferenční centrum Casino, které pojme až 420 lidí. Pro akce menšího rozsahu jsou vhodné Františkovy Lázně, Cheb, Ostrov n.Ohří a Loket, jelikož místní konferenční prostory nepřesahující kapacitu 100 osob.

Nabídka incentivních programů v kraji je velmi zajímavá. Sklářská a porcelánová tradice jsou s Karlovarskem neodmyslitelně spojeny stejně tak jako výroba známého bylinného likéru. Známé podniky (Thun, Moser, Jan Becher) umožňují formou prohlídek a exkurzí poznat historii i současné výrobní procesy. V kraji lze nalézt hned 12 moderních golfových resortů, z nichž celá polovina nabízí nejoblíbenější osmnáctijamková hřiště.

Pokud se rozhodnete uspořádat vaši plánovanou akci v Karlovarském kraji, v Karlových Varech či v některém jiném městě našeho regionu a využijete poradenské služby Carlsbad Convention Bureau, nebudete zklamáni. Tato organizace je členem Czech Convention Bureau a poskytuje organizátorům bezplatnou asistenci a nezávislé komplexní informace pro plánování a realizaci kongresů, konferencí, obchodních setkání a incentivních akcí v nejzápadnějším kraji České republiky.