čtvrtek 19. října 2017

MICE trip Královéhradeckého kraje úspěšně proběhl

Informujeme

Hradec Králové Region Convention Bureau (založená při destinačním managementu Hradecko) ve spolupráci s Czech Convention Bureau připravilo MICE trip pro zástupce korporátních firem a médií zabývající se kongresovým a incentivním programem.

IC FiremniAkce.cz obdrželo pozvání, a tak jsem se ve dnech 10. – 12.10.2017 zúčastnila prohlídky nejzajímavějších míst, která , která může Královéhradecký kraj v oblasti kongresových a teambuildingových akcí nabídnout..

Zahájení a seznámení účastníků proběhlo v největším kongresovém centru ALDIS v Hradci Králové. Při návštěvě partnerských objektů MICE Královéhradeckého kraje jsme měli možnost prohlédnout si jedinečné prostory Zámku v Novém Městě nad Metují, který patří rodině Bartoňů, luxusní letovisko Studánka opředené pozoruhodnou historií a poskytující pořadatelům akcí kromě konferenčních prostor i široké spektrum sportovních možností či wellness. Neopomenutelný byl Hotel Davídek, ležící ve východní části Krkonoš, který díky svým službám a skvělé kuchyni přiláká k opětovné návštěvě hned řadu klientů. Zde nás sportovní vybavení hotelu kromě konferenčních prostor a jeho variabilita.

Další dny jsme navštívili unikátní hotel Horizont, který se stal nejvyšší budovou Královéhradeckého kraje a z jehož vyhlídky je krásný pohled do údolí. Zmínit musím i unikátní kulturní prostory Městské hudební síně a Galerie moderního umění.

Při návštěvě hotelů a kongresových center Královéhradeckého kraje nechyběla ukázka doprovodného programu jako např. Zoologická zahrada a Safari ve Dvoře Králové nad Labem, která nabízí stylové konferenční prostory, ubytování v příjemném hotelu, ale také možnost využít Safari kemp k teambuildingovým akcím a ubytovat tak své klienty např. ve stanech ve větvích.

Kromě všeobecné prezentace MICE nabídky Královehradeckého kraje jako vhodné MICE destinace, byly zájemcům poskytnuty také konzultace ohledně výběru vhodného místa pro uspořádání akcí různého charakteru a významu.

Děkujeme za pozvání a zajímavou cestu, která pro nás byla zdrojem nových informací a inspirací pro další aktivity v oblasti kongresového cestovního ruchu.

MICE tripu se zúčastnila za IC FiremniAkce.cz Olga Nováková.