pátek 9. listopadu 2018

Na jižní Moravu! Kam jinam?

Informujeme

Tradice i moderní pojetí, důraz na kvalitu. Pestrá nabídka služeb spolu s přírodním a kulturním bohatstvím kraje, spojení středoevropských metropolí po dálniční síti i letecky, to vše činí z jižní Moravy ideální region k uspořádání firemní akce, konference či kongresu s nevšedním zážitkem.

Rostoucí zájem o jihomoravský region přinesl významný růst služeb cestovního ruchu včetně možností odpočinku, relaxace a zábavy. Provozovatelé se cíleně zaměřují na byznys klientelu, které dokáží nabídnout komplexní služby pod jednou střechou. Trendem je především modernost a vysoká kvalita, často zasazena do tradičního prostředí. Velmi atraktivní je propojení s vinařstvím a lidovými tradicemi. Možnost uspořádání akce nabízí stále více historických památek.

Brno je díky trendu tzv. druhých měst a vyhlášené gastro a barové scéně jednou z turisticky nejlákavějších destinací. Veletržní metropole dokáže pokrýt i nejnáročnější akce mezinárodního významu.

Moravia Convention Bureau je partnerem pro všechny, kteří plánují realizaci akce v oblasti kongresového a incentivního cestovního ruchu v regionu. Poskytuje ucelenou nabídku informací a služeb, bezplatnou poradenskou a konzultační činnost i pomoc s plánováním akce. Komplexnost nabídky, neutralita a nestrannost jsou klíčovými argumenty pro využití služeb MCB.