pondělí 12. června 2017

Uspořádejte svou akci v Královéhradeckém kraji

Informujeme

Královéhradecký kraj nabízí nejen výborné zázemí pro vaši konferenci, kongres nebo firemní akci, ale také skutečný zážitek při doprovodném i incentivním programu!

Královéhradecký kraj je u organizátorů akcí oblíben nejen pro své kvalitní služby a zázemí v oblasti pořádání nejrůznějších typů eventů, ale i pro svou snadnou dopravní dostupnost. Srdečně vás zveme do města Hradce Králové – „salonu republiky“, nejvyšších hor České republiky Krkonoš, úchvatných skalních měst Českého ráje a Adršpašsko-teplických skal, do pohádkových zámků na Orlici a na mnoho dalších jedinečných míst, která jinde nenajdete. Vyberte si některou ze zajímavých lokalit a okuste alespoň zlomek z toho, co Královéhradecký kraj nabízí.

Při plánování vaší akce neváhejte využít služeb regionální kanceláře Hradec Králové Region Convention Bureau, která zajišťuje podporu při organizování kongresových a podobných akcí i asistenci při přípravě doprovodných programů. Samozřejmostí je poskytnutí kompletních informací o konferenčních a školicích prostorách a souvisejících službách v regionu. Mezi další poskytované služby patří například organizace press a fam tripů či prohlídkových cest nebo vydávání propagačních materiálů. Kompletní přehled konferenčních zařízení v Královéhradeckém kraji naleznete na www.micehkregion.com.

Využijte poradenské služby kanceláře Hradec Králové Region Convention Bureau. Neváhejte a uspořádejte svou akci právě v Královéhradeckém kraji!

Hradec Králové Region Convention Bureau je členem Czech Convention Bureau.