čtvrtek 14. září 2017

Vysočina je správnou volbou pro vánoční večírek

Informujeme

Konec roku se blíží a je ideální čas začít řešit, kde uspořádat vánoční večírek pro zaměstnance a obchodní partnery. Myslete na dostupnost, kvalitu služeb i na originální zážitky a zvolte Vysočinu.

Chateau Herálec se pyšní úspěchem světového formátu. Zpravodajský portál CNN ho vybral mezi patnáct nejlepších zámeckých hotelů světa. Luxusní pětihvězdičkový hotel je správná volba pro nejnáročnější klientelu, která si zakládá na individuálním přístupu a očekává komplexní a exkluzivní servis.

Pokud vás lákají zámecké hotely, další skvělou volbou je Hotel Zámek Valeč. Najdete ho zhruba patnáct kilometrů od Třebíče a představuje splněný sen každého organizátora firemních akcí. Sály a společenské místnosti pojmou stovky hostů a uspokojí požadavky menších, ale i velkých firem. Využít je možné sportoviště, bowling, vnitřní i venkovní bazény, saunovou vesničku, vybavené wellness centrum a například i ledovou jeskyni. Vše na špičkové úrovni.

Novinkou v oblasti konferenční turistiky na Vysočině je zrekonstruovaný zámek Dukovany s moderní restaurací a šestnácti stylovými pokoji. Zázemí vám poskytne Holandský salonek i Opičí sál a příjemnou procházku nabídne zámecký anglický park. Zkrátka dokonalé místo pro předvánoční oslavy.

Anebo jste sportovně založená firma s akčními zaměstnanci a hledáte něco originálního? Pak je jasnou volbou Chateau Hostačov u Golčova Jeníkova, kde ochutnáte skvělou zámeckou kuchyni, zrelaxujete v dobových pokojích s kachlovými kamny, a když vás neodradí sníh, zažijete první profesionální disk golfové hřiště v České republice, za jehož podobou stojí sám misionář disc golfu, Jussi Meresmaa.

Sportovní zážitky vás typicky v zimním období čekají na Žďársku. V centrální části chráněné krajinné oblasti Žďárských vrchů objevíte Hotel Líšeňský Dvůr s vlastním rybníkem a naprostým soukromím. Pro čtyřhvězdičkový hotel je typický vytříbený architektonický návrh, špičkové zařízení a sepětí s okolní přírodou. A tu samou emoci ve vás vyvolá i komfortně vybavené wellness centrum s finskou, infra a parní saunou nebo třeba whirpool. Po celodenní lyžovačce bude jasnou volbou. A když už je řeč o lyžování, neměli bychom zapomenout na Nové Město na Moravě. Poblíž dnes převážně biatlonem známé Vysočina Areny poskytuje své služby Hotel Ski. Samozřejmostí je chutná kuchyně, vybavené wellness i fitness centrum a příjemným bonusem jen 500 metrů vzdálená sjezdovka Harusův kopec i kilometry upravovaných běžkařských tras v blízkosti Nového Města.

Nakonec přinášíme tip na městskou zábavu. Přímo u dálnice D1 v Humpolci se na vás těší vždy profesionální personál Fabrika hotel, který získal titul Nejlepší hotel roku 2017 v kategorii ****. Pojí se v něm moderní styl architektury, kvalita a profesionalita s příjemným a klidným prostředím Vysočiny. Ať už ochutnáte moderní gastronomii fabrika nebo se z Vás ve wellness stane nový člověk, budete z Humpolce odjíždět spokojení.

Příjemný podzim a skvělý vánoční večírek přeje ze srdce republiky Vysočina Convention Bureau.

Vysočina Convention Bureau

Na Stoupách 144/3

586 01 Jihlava

Česká Republika

Tel: 420 734 691 423

E-mail: info@vysocinaconvention.cz

www.vysocinaconvention.com

Naše bezplatné služby:

  • poskytujeme podporu při plánování MICE aktivit v regionu Vysočina
  • poskytujeme informace o nabídce konferenčních a meetingových prostorách, incentivních programech a infrastruktuře
  • zprostředkováváme kontakt s poskytovateli služeb
  • zajišťujeme prohlídku míst vhodných pro konání akce
  • organizujeme informační cesty pro odborníky a novináře