neděle 13. srpna 2017

FiremníAkce.cz zakládajícím členem České eventové asociace

Inspirujte se

Dne 10. srpna 2017, proběhla na pražském Žofíně, zakládající schůze nové eventové asociace, která nese název "Česká eventová asociace". V tuto chvíli má sdružení osm zakládajících členů, a to z řad předních eventových agentur a dodavatelů služeb.

Cílem asociace je především kultivace eventového prostředí na českém trhu. Ambicí asociace je vytvořit stabilní členskou základnu, která by měla, do tří let, čítat okolo 40 členů.

Norbert Pýcha, předseda nově vzniklé asociace a jednatel společnosti Event Arena vysvětluje, proč asociace vznikla. "ČEA chce být funkční asociací, která bude podporovat eventové prostředí, umožňovat setkávání odborníků z této oblasti na různých úrovních, předávat zkušenosti mezi jednotlivými členy a komunikovat směrem k odborné veřejnosti a dalším subjektům. Viditelným počinem bude pořádání Českých eventových cen"

"Věřím, že se nám společně podaří oblast event marketingu nadále rozvíjet a obohacovat a že se naše základna bude rychle rozrůstat", doplňuje Jan Kubinec, místopředseda a ředitel divize pronájmů společnosti AV Media.

Zakládající členové:
AV Media
Creative Pro CZ
Event Arena
FiremniAkce.cz
Fox Hunter
MVP Events
Quix Event
Veletrhy Brno

Výkonný výbor
Předseda: Norbert Pýcha - Event Arena
Místopředsedové: Jan Kubinec - AV Media
Vít Rozehnal - MVP Events
Členové: Tomáš Kovář - Fox Hunter
Svetlana Mečiarová, Creative Pro CZ