pondělí 20. srpna 2018

Marketing Mix nabízí zajímavá témata konferencí

Pozvánky

Marketing Mix je B2B veletrh reklamy a marketingu rozšířený o konference, přednášky a workshopy. V září opět míří do svých tradičních míst konání do Prahy - 13.9.2018 v Konferenčním centru CITY (11.ročník) a do Brna – 25.9.2018 v Interhotelu Voroněž (13. ročník).

Kdy a kde?

PRAHA • 13. září • Konferenční centrum CITY, přímo u stanice metra Pankrác • 9-17 hod.

BRNO • 25. září • Hotel Voroněž • 9-17 hod.

Cílem jednodenní nízkonákladové akce je zprostředkovat kontakty mezi firmami z reklamní branže a firmami - uživateli reklamy. Cílovou skupinou návštěvníků jsou zejména marketingoví manažeři firem a odborníci z reklamní branže, také majitelé menších firem a obchodní manažeři.

Na veletrhu se představí v jednoduchých expozicích zajímaví vystavovatelé z oblasti reklamy a marketingu. Akce je navíc obohacena o odborné přednášky. Aktuálními tématy zájemce provedou uznávaní odborníci významných reklamních a marketingových společností a institucí.

Přednášky jsou rozděleny do 4 tematických bloků:

Konference Digistrategie – Online Marketing 2018 – Reklama 5.0 – postdigitální fáze, videomarketing, maximalizace pozornosti v online prostředí, zkušenosti z digitální kampaně prezidentského kandidáta, jak vytvořit firemní digitální redakci a videostudio, obsah podporuje prodej, 10 sociálních sítí, které znáte…

Úspěšný web – pro ty, kdo uvažuje o tvorbě nového webu. Rady a tipy přednášejících ušetří komplikace, chyby i peníze. Získáte web, který prodává.

Mix trendů a novinek – návštěvníci obou veletrhů mají jako bonus možnost navštívit zajímavé přednášky z oblasti reklamy a marketingu - např. segmentace zákazníků, marketingová automatizace, hmyzí event, jak na plánování signmakingu, event v marketingovém mixu, tepelné čerpadlo = sexy produkt, jak TEDxPragueWomen oslovuje silou příběhu, databáze kontaktů pomocí chatbota a další.

Grafický design aktuálně – co by měl vědět váš grafik, brandcloud, novinky z polygrafické produkce…

Návštěva veletrhu je chytrou volbou pro každého marketingového manažera – za půl dne zde získá přehled o novinkách, inspiraci, nápady, odnese si řadu kontaktů a usnadní si přípravu marketingových plánů a rozpočtů pro rok 2019.Marketing Mix je jediným podzimním veletrhem reklamy a marketingu v Česku. Klade větší důraz na digitální formu marketingu a souběžné konferenční programy. Osvědčilo se konat ho na dvou místech s malým odstupem - v Praze s regionálním zacílením pro oblast Čech a v Brně pro Moravu, Vysočinu a částečně i Slovensko.

Pořadatelem je výstavnická společnost Omnis Olomouc specializující se na pořádání převážně odborných veletrhů a působící v tomto oboru již 27 let.

Náš tip: Odevzdejte u vstupu svoji vizitku a budete mít na veletrh vstup zdarma!