sobota 2. září 2017

Penzion Kamínek – lokace uprostřed přírody, klid a pohoda

Vyzkoušeli jsme

Přijíždíme poznat možnosti areálu Penzion Kamínek. Pobyt byl pro nás příjemný zážitkem, o který se chceme podělit. Management umí velice dobře zorganizovat široké spektrum firemních eventů. Uprostřed přírody se vám při pracovním jednání bude lépe koncentrovat.

Večer pak budete mít naprosté soukromí pro firemní večírek.

Na místo jsme dorazili v brzkých odpoledních hodinách. K dispozici je dostatečný počet parkovacích míst. Zavazadla jen uložíme do pokoje a využíváme posezení na rozlehlé zahradě. Pozdní oběd na čerstvém vzduchu nám velice chutná a řízek je domácí jako od babičky. Pravdou je, že se nám téměř žádné jídlo nepodařilo vyfotit, neboť bylo dříve snědeno.

Ubytovací kapacitu tvoří celkem 41 lůžek ve dvou budovách. Zajímavé je pro turistické skupiny „spaní na seníku“ o které lze kapacitu navýšit. Celková kapacita ubytování pro firemní akce v areálu je 60 osob, při akcích nad 60 osob vám zajistí ubytování v blízkém okolí.

V doprovodu si procházíme celý areál a jeho možnosti, které nás nepřestávají překvapovat. V budově depandence je k dispozici sál s kapacitou až 100 osob v případě divadelního uspořádání. Sál je samozřejmě vybaven školící technikou a ozvučením, WIFI připojením k internetu.

Zcela unikátní jsou venkovní prostory se sezením, venkovním barem (na přání míchané nápoje i barmanská show), pergolou a krytým pódiem. K dispozici gril pro selátko. Samozřejmostí jsou rauty, vepřové hody a jiné dobroty jako třeboňský kapr či husí hody, dle požadavku klienta včetně ochutnávky vín. Své obchodní partnery či zaměstnance můžete pozvat na koncert – na přání zajistí kapely jako Blue Effect, Monkey Business, Kamil Střihavka a Leaders!

Příjemné prostředí doplňuje nabídka wellness služeb: ve wellness zóně v zahradě penzionu naleznete finskou saunu až pro 6 osob, venkovní lázně pod širým nebem v koupacím sudu opět až pro 6 osob. Sud je předem vytopen na teplotu cca 38 °C. Díky teplé vodě si koupání užijete za jakéhokoli počasí. Vše doplňuje nabídka sportovních a relaxačním masáží a procedur.

Druhý den se vydáváme prozkoumat procházkou blízké okolí (rybník s možností rybolovu, louky a rozsáhlé lesy), výletem pak do města Nové Hrady s krásným hradem, Tereziina údolí a prohlídku kostela Dobrá Voda. Po celou dobu pobytu (kromě bohatých snídaní v restauraci podávaných bufetem) si vychutnáváme možnost stravování a posezení v zahradě. Vynikající byla domácí škvarková pomazánka s chlebem a cibulí i ledová káva. Celkově vás prostředí „zpomalí“, přestanete sledovat čas a užíváte si přírody.

Areál je úžasným tipem pro teambuildingové programy či outdoorové aktivity firmy. S programem a zajištěním vám zde ochotně pomohou: inspirací vám může být střelnice, projížďky psím spřežením, pinball, různé sportovní programy, projížďky veteránem či na kolech…

Spánek je zde klidný a musíme si řídit budík, abychom vstali na snídani. Bohužel čas návratu do Prahy se blíží a odjíždíme.

Doporučujeme pro vaše akce:

  • klasická školení či vzdělávací akce
  • teambuildinové programy a outdoorové aktivity
  • večírky a oslavy (i hlučnějšího rázu)
  • firemní cyklovýlety

Nejvíce nás zaujalo:

  • umístění areálu na samotě, nerušíte nikoho ani v pozdních hodinách
  • umístění v nádherné jihočeské přírodě včetně rozlehlé zahrady
  • venkovní prostory se sezením, venkovním barem, pergolou a krytým pódiem
  • škála doprovodných programů

KONTAKT:

Penzion Kamínek
Byňov 64, 373 34 Nové Hrady
Tel.: 387 981 164, mob.: 724 977 094
E-mail: recepce@penzion-kaminek.cz
Web: www.penzion-kaminek.cz

Vyzkoušela Olga Nováková s manželem, léto 2017