Peperoncino

Peperoncino

To nejlepší ze středomořské kuchyně v takřka rodinné atmosféře.

Letohradská 34, 170 00 75

Protože výborné jídlo je základem každé dobré restaurace, najdete na jídelním lístku pečlivě vybrané pokrmy inspirované středomořskou kuchyní a připravené výhradně z čerstvých surovin. Nabízí ale mnohem víc, k dobrému jídlu přidali ještě několik přísad, aby se nejen dobře jedlo, ale dobře trávil čas vůbec - přátelské prostředí, vždy ochotný personál, dostatek soukromí pro váš pracovní oběd, nebo naopak plno místa třeba pro narozeninovou oslavu vašich dětí.

Vhodné pro

meeting • privátní snídaně / oběd / večeře • teambuilding • vánoční večírek • večírek / party / oslava

Vybavení

  • kuchyně k dispozici
  • venkovní plocha / zahrada / dvůr

Vybíráme pro vás podobné prostory

Tip Oblíbené Červený Jelen

Červený Jelen

Praha 1 1100

Jeden prostor - čtyři zážitky v srdci Prahy. Nadčasový prostor s elegantní gastronomií.

Tip Nové Andaz Prague - Sugar Palace

Andaz Prague - Sugar Palace

Praha 1 300

Luxusní lifestylový hotel Andaz Prague se nachází v historickém centru města v budově památkově chráněného Cukrovanického paláce z roku 1916.

Tip Nové the italians.. Wine Food

the italians.. Wine Food

Praha 5 150

Uvolněná atmosféra a kvalitní italská gastronomie ve čtyřech originálních prostorech v srdci Smíchova.

Tip Motokáry Kart Centrum Radotín

Motokáry Kart Centrum Radotín

Praha 5 1000

Motokárová trať Kart Centrum Radotín nabízí pravé závodnické vyžití na nejdelší motokárové trati v Evropě.

Restaurace Columna

Columna Restaurace Columna

Praha 4 75

Dokonalý zážitek všech smyslů

Týnská Bar and Books

Týnská Bar and Books

Praha 1 75

Whisky, koktejlový a doutníkový bar.

Gril bar

Restaurace a penzion Zděná bouda Gril bar

Královehradecký kraj 75

Posezení na zahrádce

Restaurace Na Farkáně

Restaurace Na Farkáně

Praha 5 75

Restaurace se zahrádkou pod košatými lípami

La Finestra in Cucina

La Finestra in Cucina

Praha 1 75

La Finestra in Cucina je italskou restaurací, kde si pochutnáte na nejlepších kouscích masa a na jídlech z nich vytvořených.